Simpel Snel Geld Lenen Zonder BKR Check, Hoe & Waar?

geld-lenen-familieAls je dan toch geld wilt gaan lenen met bkr registratie zou je eens kunnen denken aan geld lenen van familie. Wellicht is er iemand binnen de familie die bereid is jou geld te lenen tegen een rentevergoeding die niet zo hoog is als bij een bank. Voor degene die jou wel geld wilt lenen betekend dit meestal ook dat hij of zij meer rente ontvangt dan wanneer hij dit geld op zijn spaarrekening zou zetten. Zo heb je beide voordeel bij de lening. Jij kunt geld lenen zonder bkr registratie en degene die jou het geld leent, ontvangt een hogere rente! Geld lenen zonder bkr registratie van familie kan dan ook een goede oplossing zijn om een lening bij de bank te voorkomen. Het is uiteraard wel verstandig om dit met een schriftelijke overeenkomst of onderhandse akte vast te leggen. Snel geld lenen met bkr registratie is dus mogelijk.

Een schenking van je familie

Een andere manier om goedkoop aan geld te komen is door een schenking van bijvoorbeeld je ouders. Als je ouders voldoende geld hebben en ze weten niet zo goed waar ze er mee heen moeten dan zouden ze jou uit de problemen kunnen helpen met een schenking. Ouders mogen bijvoorbeeld wel bijna €23.000,- per jaar eenmalig belastingvrij schenken aan de kinderen. Als het om een huis gaat mag je tegenwoordig zelfs wel € 100.000,- belastingvrij schenken aan kinderen. Dit is echter wel een tijdelijke maatregel van de overheid. Geld lenen zonder bkr registratie is dan niet nodig!

Stadsbanken van lening

Als je niet op een andere manier aan geld kunt komen, omdat je bijvoorbeeld een negatieve bkr registratie hebt, is de stadsbank van lening ook nog een optie. Deze stadsbank van lening bestaat al eeuwenlang en is bedoeld om de mensen met weinig financiële draagkracht extra geld te verstrekken. Het principe van de stadsbank van lening is dat je een zaak in onderpand geeft waarvoor de bank jou zonder al teveel kosten in rekening te brengen een bedrag aan geld geeft. Later kun je de in pand gegeven zaak weer terugkopen zonder teveel hoge kosten. De stadsbank van lening is dan ook een manier van geld lenen zonder bkr registratie.

Scroll to top